بسته
(0) کالا
هیچ محصولی در سبد خرید شما وجود ندارد.
بخش های آکادمی فوتبال دُرفَک البرز
    فیلترها
    Preferences
    جستجو

    نقش تغذیه در بهبود آسیب های بازیکنان فوتبال | درفک البرز

    نقش تغذیه در بهبود آسیب های بازیکنان فوتبال | درفک البرز

    نقش تغذیه در بهبود آسیب بازیکنان فوتبال


    تغذیه نقش اساسی در بهینه سازی عملکرد هر ورزشکار نخبه ایفا می کند. در مورد بازیکنان فوتبال، تغذیه در حین تمرین و مسابقات و مطمئناً در هنگام ریکاوری آسیب از اهمیت بالایی برخوردار است.

    شایان ذکر است که جنبه تغذیه ای بازیکنان نخبه فوتبال ابتدا بر اساس غذا است تا مکمل ها. در واقع، در بازاری با عرضه بیش از حد مکمل های غذایی اشباع شده، اکنون بیش از هر زمان دیگری ارائه شواهد علمی مرتبط در مورد هر جنبه تغذیه ای، در چارچوب محدودیت های موثر، عملی و امکان پذیر در محیط فوتبال ضروری است. علم زیربنای تغذیه ورزشی به سرعت در حال پیشرفت است و پزشکان باید مراقب یافته های جدید باشند.

    با توجه به این تحولات، اتحادیه فوتبال اروپا (یوفا) بیانیه اجماع، "بیانیه گروه کارشناسی یوفا در مورد تغذیه در فوتبال نخبگان" را صادر کرد. شواهد فعلی برای اطلاع رسانی به توصیه‌های عملی و راهنمایی تحقیقات آینده (جیمز کالینز و همکاران، 2020)» که برای آن متخصصان تحقیقات کاربردی تغذیه ورزشی و همچنین متخصصانی که با باشگاه‌های فوتبال نخبه و انجمن‌ها/فدراسیون‌های ملی کار می‌کنند گرد هم آورده است. تعدادی از موضوعات مرتبط در مورد تغذیه فوتبال نخبگان. نقش تغذیه در بهبود آسیب یکی از این موضوعات است.

     

    نیازهای تغذیه ای در فرآیند توانبخشی برای بازیکنان فوتبال:

     

    نیازهای بدنی بالای ورزش های نخبه همراه با حرکات پویا به طور فزاینده ای منجر به خطر بالای آسیب می شود. و هنگامی که آسیبی رخ می دهد، تیم ها با یک چالش منحصر به فرد روبرو می شوند: بازیابی بازیکن در سریع ترین زمان و با خیال راحت. در این شرایط، تغذیه می تواند به بهینه سازی روند توانبخشی و کمک به بازگشت هدفمند کمک کند.

    بیشتر آسیب‌ها به سرعت باعث ایجاد فرآیندهای التهابی می‌شوند که باعث بهبود زخم و ترمیم بافت نرم و/یا استخوان می‌شوند – فرآیند التیام جراحت. در این مرحله، باید از دریافت انرژی و پروتئین کافی اطمینان حاصل کرد و از کمبود کلسیم، ویتامین‌های D و C، روی، مس و منگنز که می‌تواند روند بهبودی آغاز شده را مختل کند، باید اجتناب شود.

    علاوه بر این، از آنجایی که آسیب‌های فوتبال معمولاً زمانی اتفاق می‌افتند که انقباضات شدید عضلانی اتفاق می‌افتد، این احتمالاً سطح التهاب سیستمیک و موضعی را پس از آسیب تشدید می‌کند - یک پاسخ فیزیولوژیکی که فرض می‌شود به عدم شرطی شدن عضلات و/یا تاندون بعدی کمک می‌کند.

    در حالی که انواعی از به اصطلاح "مواد مغذی" (محصولاتی که به عنوان یک جایگزین دارویی با ادعای مزایای فیزیولوژیکی ارائه می شوند) - از جمله ترکیبات فنلی، کورکومینوئیدها و اسیدهای چرب غیراشباع n3- به عنوان راه های بالقوه برای مبارزه با فرآیند التهابی حاد پیشنهاد شده اند. انجام مطالعات در مورد اثرات ضد التهابی آنها در انسان ضروری است.

     

    **[خرید آنلاین انواع توپ های فوتبال و فوتسال با بهترین کیفیت و قیمت (جهت خرید عمده تماس بگیرید)]

     

    تغذیه برای حفظ تناسب اندام در هنگام آسیب دیدگی:

     

    پس از پاسخ اولیه و بهبودی، مرحله توانبخشی فرا می رسد که احتمالاً به دلیل زمان صرف شده در این مرحله، بیشترین اهمیت تغذیه ای را برای بازیکن آسیب دیده فوتبال دارد. توانبخشی مستلزم یک دوره (روزها تا ماهها) کل بدن (مانند بستری شدن در بیمارستان/ استراحت در بستر) یا عدم استفاده از اعضای بدن (مانند بی حرکتی اندام) و/یا کاهش فعالیت (مانند کاهش/فقدان بار تمرینی) است. در طول این مدت، بدتر شدن سریع بافت نرم و استخوان در نتیجه تخلیه مکانیکی قابل انتظار است:

     

    به نظر می رسد عضله اسکلتی حساس ترین بافت برای عدم استفاده است، با آتروفی و ​​بی شرایطی (به عنوان مثال، کاهش ظرفیت تولید نیرو) تنها پس از چند روز آشکار می شود.

    مینرالیزاسیون استخوان در اوایل یک هفته پس از عدم استفاده در استخوان رخ می دهد

    اگرچه بافت تاندون در برابر آتروفی غیرقابل استفاده مقاوم تر به نظر می رسد، در عرض حدود دو هفته فعالیت متابولیک و عملکرد آنها تحت تأثیر قرار می گیرد.

    این نشان می دهد که تغییرات در انرژی مورد نیاز باید در طول توانبخشی نظارت شود و لازم است توزیع انرژی و وعده غذایی برای تعدیل اثرات بی شرایطی تنظیم شود.

     

    اهمیت پروتئین

    کاهش مصرف پروتئین در رژیم غذایی، از دست دادن توده عضلانی را بدون توجه به تعادل انرژی تسریع می کند. مقاومت در برابر آنابولیسم به دلیل التهاب و عدم استفاده، نیازمند محرک های خاصی به شکل بولوس های پروتئینی با لوسین کافی است.

    در این راستا، توصیه های فعلی برای کاهش از دست دادن عضله (و بازیابی عضله) در طول توانبخشی شامل توزیع مقدار کافی (20-30 گرم) پروتئین غنی از لوسین (≥2.5 گرم در هر وعده غذایی) در طول روز، حتی قبل از قبل از خواب است. باید توجه داشت که اثربخشی چنین رویکردی توسط داده های آزمایشگاهی (محدود) و مطالعات موردی کاربردی در ورزشکاران نخبه پشتیبانی می شود.

    پروتئین کلاژن شایسته توجه جداگانه است زیرا در این مرحله از آسیب بسیار مهم است زیرا سرعت سنتز پروتئین کلاژن استخوان نیز در پاسخ به تامین پروتئین افزایش می‌یابد.

    کلاژن موجود در عضله نیز در برابر اثرات آنابولیک پروتئین مقاوم است.

    در مجموع، داده های موجود نشان می دهد که ملاحظات تغذیه ای برای توانبخشی استخوان و تاندون مشابه توانبخشی عضلانی پس از آسیب از نظر تعادل انرژی و دریافت درشت مغذی ها است.

    لازم به ذکر است که مراحل مختلف آسیب نیازهای تغذیه ای متفاوتی را بر اساس مرحله و مدت آسیب نیاز دارد. به عنوان مثال، یک مطالعه موردی اخیر، مصرف انرژی 3100 کیلوکالری در روز را در طی 6 هفته اول توانبخشی رباط صلیبی قدامی (ACL) در یک بازیکن برتر لیگ برتر محاسبه کرد که نزدیک به انرژی مصرف شده بازیکنان در تمرین کامل است.

    با توجه به نیازهای متابولیکی فرآیند بهبود بافت ها/زخم، مهم ترین مسئله تغذیه ای در طول توانبخشی شاید نزدیک ماندن تا حد امکان به تعادل انرژی و در نتیجه اجتناب از کاهش شدید در مصرف مواد مغذی باشد.

     

    باشگاه و مدرسه فوتبال درفک البرز، تلاش دارد تا همگام با تمرینات بهترین آکادمی های فوتبال دنیا جلو رفته و استعدادهای بهتری را به فوتبال ملی و باشگاهی ایران معرفی کند. شما نیز می توانید عضو باشگاه درفک البرز شده و در مسیر حرفه ای شدن قدم بردارید.

     

     ثبت نام در بهترین باشگاه و مدرسه فوتبال استان البرز و کرج FCDORFAK BEST SOCCER SCHOOL IN ALBORZ AND KARAJ

     

    مدرسه فوتبال در کرج

    بهترین مدرسه فوتبال در گوهردشت کرج

    بهترین مدرسه فوتبال در عظیمیه کرج

    بهترین مدرسه فوتبال در باغستان کرج

     

    نظر خود را وارد نمایید.